Lifestylecoaching

De meeste coaches volgen een standaard procedure en programma. En dit helpt. Helaas meestal tijdelijk. Waarom? Komen ze tot de kern?

Ik neem niet alleen een intake, maar ook een uitgebreide anamnese af. Stress- en slaapmanagement worden hierin ook meegenomen. Wellicht heb je fysieke klachten die je beperken in het bewegen, of wellicht heb je nood aan ervaringsdeskundigheid omtrent problematiek met eten. Vanuit jouw probleem gaan we samen werken naar een BLIJVENDE oplossing!

 

Er zijn diverse mogelijkheden en ik bekijk graag samen met jou tijdens een uitgebreid intakegesprek wat de beste aanpak zou kunnen zijn voor je.

 

Persoonlijke begeleiding.

Na een uitgebreide intake met voedingsanalyse stellen we samen een plan op. 1 op 1 begeleiding om fitter te worden, af te vallen óf gewoon meer en beter leren bewegen, na een telefonisch intake gesprek ontvang je van mij een mail met wat vragen, om zo je behoefte én grenzen te kunnen bepalen. Samen gaan we tót je grens, nooit over! Heb je klachten? Dan kunnen we ook samen kijken naar een totaal plan, waarbij ik de behandelingen implementeer. Doel: verbetering van jouw kwaliteit van leven! Blijvend. Want het is een wijziging in je leefstijl, waardoor je uiteindelijk gezonder en dus fitter door het leven zult gaan. 

 

 

 

Meer info of een vraag? Stuur een e-mail of een WhatsApp bericht (06-34839376)

Maak een afspraak:

 

Telefonisch: 0031-6-34839376

WhatsApp

Email: info@echtherapieen.nl