Voedingsadvies

Als gediplomeerd voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en lifestylecoach begeleid ik je graag naar een andere leefstijl. Hierdoor kun jij je doelen bereiken én behouden. Door het maken van de juiste én bewuste keuzes.

 

Gezond eten draait niet alleen om het voeden van je lichaam; het gaat ook om het voeden van je ziel en het omarmen van een levensstijl die vitaliteit viert. Verse groenten en fruit, levendig van kleur en barstend van smaak, vormen de hoeksteen van een voedzaam dieet. Van de knapperige beet van een appel tot de sappige zoetheid van een rijpe tomaat, elke hap is een symfonie van smaak en goedheid.

 

Volkorengranen, rijk aan vezels en essentiële voedingsstoffen, zorgen voor langdurige energie en bevorderen de spijsvertering. Of het nu de geruststellende warmte is van havermout op een koude ochtend of de nootachtige goedheid van quinoa in een verfrissende salade, volle granen bieden eindeloze mogelijkheden voor heerlijke en bevredigende maaltijden.

 

Magere eiwitten, zoals gevogelte, vis en peulvruchten, zijn de bouwstenen van sterke spieren en gezond weefsel. Gegrilde kipfilet, sappige zalm of een stevige linzenstoofpot - ze leveren allemaal de eiwitten die je lichaam nodig heeft om te gedijen, zonder overtollige verzadigde vetten of cholesterol.

 

Gezonde vetten, te vinden in avocado's, noten en olijfolie, zijn essentieel voor de hersenfunctie en de gezondheid van het hart. Druppel olijfolie over een kleurrijke salade, verspreid romige avocado op volkorenbrood, of snack op een handvol amandelen voor een bevredigende crunch - deze eenvoudige keuzes kunnen een groot verschil maken in je algehele welzijn.

 

Door een dieet te omarmen dat rijk is aan natuurlijke voedingsmiddelen, gevuld met de levendige kleuren en smaken van de natuur, ben je niet alleen aan het eten - je voedt je lichaam, geest en ziel. Dus laat elke maaltijd een viering zijn van gezondheid en vitaliteit, en laat de vreugde van gezond eten je inspireren om je beste leven te leven.

 

 

 

 

 

 

Voedingspatroon

Afvallen is wat mij betreft geen tijdelijke zaak. Het gaat om het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Niet voor even, maar voor altijd. "Is dat wel vol te houden?", hoor ik je denken. Zeker wel! Door het maken van slimme en gezonde keuzes, door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten, door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten. Maar ook door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder verantwoorde keuze. Het gaat tenslotte om de totale balans.

Ik adviseer je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. Ik volg hierbij de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat ik alleen voedingsadviezen geef die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Persoonlijk advies

Ik werk niet met shakes, maaltijdvervangers of supplementen om gewicht te verliezen.  Gewoon gezonde voeding is het uitgangspunt in mijn adviezen."

Mijn begeleiding is een persoonlijk, op de klant afgestemd traject. Tijdens de intake bespreken we welke manier van afvallen het best bij jou past. Samen stellen we je doelen met daarbij behorende adviezen. Gebaseerd op jouw behoeftes. Ook plannen we evaluaties in en is er tussentijds ruimte om vragen te stellen of wellicht heb je even behoefte aan een peptalk. 


Maak een afspraak:

 

Telefonisch: 0031-6-34839376

WhatsApp

Email: info@echtherapieen.nl