Word EMMETT therapeut

Ik bied de volgende cursussen en opleidingen:

 

EMMETT Therapie voor mensen

 

EMM-TECH

De EMM-Tech training, een kennismaking in 1 dag met EMMETT-techniek

Bij deze 8 uur durende EMM-Tech training leer je 11 effectieve technieken waarmee je bij familie en vrienden spierspanning kunt verminderen en pijn kunt verzachten.

 

Voor therapeuten en artsen om te kijken hoe EMMETT Techniek in de praktijk een bijdrage kan leveren voor sneller en beter resultaat.

Klik hier voor alle informatie.

 

De EMM-Tech training is een kennismaking met EMMETT Techniek. De training vervangt niet de volledige basisopleiding, of bij heviger klachten het bezoek aan een (huis)arts.

 

Tarief: € 155,-  inclusief syllabus.

 

De EMM Tech dag is KTNO geaccrediteerd met 10 SBU (studiebelasting uren)

 

 

 

De Practitioner Opleiding

De EMMETT Technique Practitioner-training is bedoeld voor gekwalificeerde medische professionals en complementaire therapeuten die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun vaardigheden. Alle therapeuten worden aangemoedigd om hun bestaande praktijk te verbeteren door de EMMETT-techniek te integreren met hun eerdere training. Ook bewegingsspecialisten zoals Pilates-instructeurs, yogadocenten en personal trainers en coaches voelen zich zeer aangetrokken tot deze opleiding. Niet-therapeuten zijn ook van harte welkom om deel te nemen, aangezien er geen vooropleiding vereist is.

 

De cursus is verdeeld in tweedaagse leerblokken, genaamd Modules, met in totaal 6 Modules verspreid over 11 dagen. Materiaal dat in de vorige module is behandeld, wordt herhaald voordat nieuw werk wordt aangeleerd.

 

Dit zorgt ervoor dat alle deelnemers up-to-date zijn en klaar zijn om nieuw materiaal te leren. Modules 1 & 2 duren elk één dag en worden altijd als een tweedaags blok gegeven. De totale cursus bestaat dus uit 11 dagen.

 

Na elke 2-daagse module is er ongeveer 6-12 weken tijd voor zelfstudie, voor oefenen met elkaar, voor toepassen van de geleerde technieken in de praktijk met het opdoen van ervaring.

 

Op de laatste dag van de practitioner opleiding, tijdens de review van Module 6, is er een optionele schriftelijke en praktische beoordeling. Er wordt een certificaat van bekwaamheid uitgereikt wanneer een voldoende is behaald. Dit kwalificeert de deelnemer als een “EMMETT Techniek Practitioner”. Beoordeling is optioneel. Indien de deelnemer niet wordt beoordeeld, wordt een certificaat van deelname verstrekt.

 

Optioneel: Practitioner Dag, die meestal direct volgend op de review 6 dag wordt aangeboden en waar de geleerde moves en releases uit module 1-6 geïntegreerd worden. Een mooie overgangsdag van de modules naar de EPs

 

Na het behalen van het Practitioner Certificaat kan tevens vermelding op de website onder therapeuten plaatsvinden.

 

Na het behalen van het Practitioner Certificaat wordt er van de therapeut verwacht dat er jaarlijks minimaal 1 dag aan nascholing in EMMETT Techniek wordt gedaan. Dat mag elke EMMETT dag zijn, bv. ook een korte cursus van EMMETT voor dieren.

 

De Practitioner Opleiding is KTNO geaccrediteerd (382 SBU, 13,5 ECTS)

 

 

 

 

 

 

  

 

Maak een afspraak:

 

Telefonisch: 0031-6-34839376

WhatsApp

Email: info@echtherapieen.nl